sadaya Kategori
Sajarah

Sajarah

1998

Taun 1998, Xinxia Piston Ring Factory di Pinglu County lahir di dieu, anu ngamimitian jalan wirausaha kahirupan Pupuhu Ren Zaiying.

2000

Saatos langkung ti 2 taun kerja keras, perusahaan didirikan dina bulan Désémber 2000 salaku Pinglu County Xinhuan Pixel Products Co.

Gambar nunjukkeun kantor kadua sareng daérah produksi usaha bisnis.

2010
Shanxi Xinhuan Bubuk Metalurgi Co., Ltd: shock absorber bubuk Metallurgy produk
2014
Ngadegna Shanxi Xinhuan Technology Co.
2018
Diadegkeun dina 5 Nopémber 2010: Shanxi Xinhuan Powder Metallurgy Co.
2020
Ngadegkeun Téhnologi Photovoltaic sareng Perusahaan Dagang di Shanghai sareng kantor di Chengdu sareng Beijing
1998
2000
2010
2014
2018
2020

kategori panas